A historical workshop filled with the sound of hammers
GYOKUSENDO

Founded in 1816. Originally a maker of copperware kettles, Gyokusendo produces a wide variety of copperware vessels including tea implements, sakeware, and flower vases. Hand-hammered from a single sheet of copper, each vessel shapes itself to the user, developing a new glow with age. During the festival, Gyokusendo will hold workshops in which visitors can make a small dish (Experience 1) or a sake cup (Experience 2). For hungry guests, the Suzuvel food truck will be operating in the parking lot.

10/4

10/5

10/6

10/7


13:00-
14:00-
15:00-
(1回あたり30分)


13:30-
14:30-
15:30-
(1回あたり50分)
小皿製作体験
定員:各回先着5名
料金:1,000円
内容:金鎚を使って銅板を小皿に仕上げる。


10:00-
11:00-
13:00-
14:00-
15:00-
(1回あたり30分)


10:30-
13:30-
14:30-
15:30-
(1回あたり50分)
小皿製作体験
定員:各回先着5名
料金:1,000円
内容:金鎚を使って銅板を小皿に仕上げる。


9:00-
10:00-
11:00-
13:00-
14:00-
15:00-
16:00-
(1回あたり30分)


10:00-12:00
13:00-16:00
ぐい呑製作体験
定員:10名/日(抽選)
料金:8,000円
内容:職人の指導のもと、お好きな形のぐい呑を製作する。一枚の銅板から打上げ、焼きなまし、錫引き、着色と一通りの体験が出来る。
予約方法:8月29日(水)〜9月7日(金)まで
メール info@gyokusendo.com でのみ受付 (応募者多数の場合は抽選)。体験が初めての方を優先します。9月10日に抽選結果をご連絡します。


9:00-
10:00-
11:00-
13:00-
14:00-
15:00-
16:00-
(1回あたり30分)


10:00-12:00
13:00-16:00
ぐい呑製作体験
定員:10名/日(抽選)
料金:8,000円
内容:職人の指導のもと、お好きな形のぐい呑を製作する。一枚の銅板から打上げ、焼きなまし、錫引き、着色と一通りの体験が出来る。
予約方法:8月29日(水)〜9月7日(金)まで
メール info@gyokusendo.com でのみ受付 (応募者多数の場合は抽選)。体験が初めての方を優先します。9月10日に抽選結果をご連絡します。