A factory that produced the "Bread Knife"
Hocho Kobo Tadafusa

Founded in 1948 by Torasaburo Sone. Using their knowledge of making metal squares, they began to make sickles, small knives and cooking knives, before starting to produce fishing tools. More recently they have begun making domestic and professional cutlery such as sobakiris _ specialized knives for making soba noodles. Their products are made in response to the needs of customers and have won numerous awards. They will hold the test bread cutting (Experience 1) and a knife-sharpening workshop (Experience 2).

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9:00-(定員25名)
10:00-(定員25名)
11:00-(定員25名)
13:00-(定員25名)
14:00-(定員25名)
15:30-(定員25名)
(1回あたりおよそ30分)


9:00-(定員25名)
10:00-(定員25名)
11:00-(定員25名)
13:00-(定員25名)
14:00-(定員25名)
15:30-(定員25名)
(1回あたりおよそ30分)


9:00-(定員25名)
10:00-(定員25名)
11:00-(定員25名)
13:00-(定員25名)
14:00-(定員25名)
15:30-(定員25名)
(1回あたりおよそ30分)


9:00-16:00
パンの試し切り&試食
料金:無料
内容:ショップで「庖丁工房タダフサ」のパン切りを使って、パンの試し切りを行う。燕三条地域の人気パンに協力してもらい、限定数での販売も予定。※パンがなくなり次第終了となります。


9:30-
10:30-
11:30-
13:30-
14:30-
(1回あたり30-40分)
庖丁研ぎ直し教室
定員:5名/回
料金:1,000円(包丁持参の場合)
内容:庖丁を長く、気持ち良く使っていただくためには、「研ぎ」の習得が欠かせない。イベントでは、職人が家庭でもできる研ぎ方を伝授する。
予約方法:電話


9:00-(定員25名)
10:00-(定員25名)
11:00-(定員25名)
13:00-(定員25名)
14:00-(定員25名)
15:30-(定員25名)
(1回あたりおよそ30分)


9:00-16:00
パンの試し切り&試食
料金:無料
内容:ショップで「庖丁工房タダフサ」のパン切りを使って、パンの試し切りを行う。燕三条地域の人気パンに協力してもらい、限定数での販売も予定。※パンがなくなり次第終了となります。


9:30-
10:30-
11:30-
13:30-
14:30-
(1回あたり30-40分)
庖丁研ぎ直し教室
定員:5名/回
料金:1,000円(包丁持参の場合)
内容:庖丁を長く、気持ち良く使っていただくためには、「研ぎ」の習得が欠かせない。イベントでは、職人が家庭でもできる研ぎ方を伝授する。
予約方法:電話