From dessert to wine
OKAMURA BUDOUEN

A farm specialised in grapes exploring "the happy connection between grapes and people". In the left bank of Nakanokuchigawa River, they grow grapes both for eating fresh and for wine. Through the sofisticated, beautiful and story-oriented fruits called grapes, they are hoping to create an orchard where you can feel the "harmony" between people and people, and people and the nature.

10/6

10/7

10/8

10/9

-

-


9:00-12:00
13:00-16:00


9:00-12:00
13:00-16:00
ウィンクの収穫体験
料金:1,000円
内容:全国的にも栽培面積が極めて少ないぶどう品種「ウィンク」の収穫体験です。とてもユニークな形をしており、種なしで皮ごと食べられます。園主が解説する収穫のポイントをよく聞きながら、お気に入りの一房を選んでください。お一人様一房まで。(ブドウが無くなり次第終了。焼きブドウ体験付き。)


9:00-12:00
13:00-16:00
ウィンクの“焼きブドウ”体験
料金:200円
内容:種なしで皮ごと食べられるブドウ品種「ウィンク」を炭火で“焼きブドウ”にし、ご試食いただきます。
果肉が締まっていて、煮ても焼いても実が崩れない「ウィンク」は、お肉料理などに良く合い、特に新潟名物の野鴨との相性が抜群です。この機会にぜひお試しください。

-