The shop with tools to hammer, break, grind and cut
YAMATANI INDUSTRY Co., Ltd.

Founded in 1979 to service the fishing industry, this shop now operates Mura no Kajiya (The Village Blacksmith) and sells knives, axes, hatchets, scissors, and hoes to domestic and international customers. During the festival, Yamatani will hold workshops in which visitors can chop firewood and cook s'mores (Experience 1) or use a bread knife to cut bread and make hot sandwiches (Experience 2).

10/4

10/5

10/6

10/7


10:00-16:00
(1回あたり10分)
薪割りをして、焚き火をしてスモアづくり
定員:各回10名
料金:100円
内容:水野製作所の斧を使って薪割りをして、焚き火をしながらスモアづくり


10:00-16:00
(1回あたり10分)
パン切り包丁でパン切ってホットサンドづくり
定員:各回10名
料金:300円
内容:パン切り包丁でサン・フォーレットの食パンを切り、ホットサンドづくり


10:00-16:00
(1回あたり10分)
薪割りをして、焚き火をしてスモアづくり
定員:各回10名
料金:100円
内容:水野製作所の斧を使って薪割りをして、焚き火をしながらスモアづくり


10:00-16:00
(1回あたり10分)
パン切り包丁でパン切ってホットサンドづくり
定員:各回10名
料金:300円
内容:パン切り包丁でサン・フォーレットの食パンを切り、ホットサンドづくり


10:00-16:00
(1回あたり10分)
薪割りをして、焚き火をしてスモアづくり
定員:各回10名
料金:100円
内容:水野製作所の斧を使って薪割りをして、焚き火をしながらスモアづくり


10:00-16:00
(1回あたり10分)
パン切り包丁でパン切ってホットサンドづくり
定員:各回10名
料金:300円
内容:パン切り包丁でサン・フォーレットの食パンを切り、ホットサンドづくり


10:00-16:00
(1回あたり10分)
薪割りをして、焚き火をしてスモアづくり
定員:各回10名
料金:100円
内容:水野製作所の斧を使って薪割りをして、焚き火をしながらスモアづくり


10:00-16:00
(1回あたり10分)
パン切り包丁でパン切ってホットサンドづくり
定員:各回10名
料金:300円
内容:パン切り包丁でサン・フォーレットの食パンを切り、ホットサンドづくり