Japanese knives created by a fourth generation artisan
Yoshikane Hamono Seisakusyo / YAMATANI INDUSTRY Co.,Ltd.

Specializing in Japanese cooking knives, this metalsmith is run by a fourth generation artisan, and continues to practice the traditional art of Japanese knife forging, where each piece is handmade by applying steel to the base metal. They proudly continue their business without compromise, having operated in Sanjo since the Muromachi Era. They also produce double-sided knives by applying traditional processes to new materials. During the festival, they will hold workshops in which visitors can try their sharp knives to slice various vegetables.

10/6

10/7

10/8

10/9

-


13:00-
14:00-
15:00-
(1回あたり20分)


13:00-16:00
包丁を使って野菜を切ろう!
料金:無料
内容:吉金刃物製作所で作られている包丁を使って野菜を切ります。おうちの包丁とは違う感動的な切れ味を体験してください。切った野菜は鍋に入れて豚汁として振る舞います。


13:00-16:00
焼入れ鍛造ペグで石を割ろう!
料金:無料
内容:焼入れ鍛造ペグ:エリッゼステークアルティメットとアルティメットハンマーを使って石を割ります。ペグで石が割れる感動を味わってください


9:00-
10:00-
11:00-
13:00-
14:00-
15:00-
(1回あたり20分)


9:00-16:00
包丁を使って野菜を切ろう!
料金:無料
内容:吉金刃物製作所で作られている包丁を使って野菜を切ります。おうちの包丁とは違う感動的な切れ味を体験してください。切った野菜は鍋に入れて豚汁として振る舞います。



9:00-16:00
焼入れ鍛造ペグで石を割ろう!
料金:無料
内容:焼入れ鍛造ペグ:エリッゼステークアルティメットとアルティメットハンマーを使って石を割ります。ペグで石が割れる感動を味わってください

-