A new patisserie by an old Japanese sweets shop from the 1920s
PÂTISSERIE ROOTS

EST 2017. Roots is a French pastry shop in Sanjo. An independent offshoot of the longstanding Japanese sweets shop Shironeya, Roots is run by Shironeya’s 4th generation Kensuke Sarashina, who makes cakes, pastries, and jams using local ingredients. Roots also makes Japanese-inspired sweets such as dorayaki rusks.

10/3

10/4

10/5

10/6


16:00-16:30
利きチョコ体験
定員:8名
料金:500円
内容:普段当店で使用している、メーカー、カカオ豆の産地、カカオパーセンテージなど、異なるチョコレートを試食して頂き、その違いを体感してもらいます。焼菓子のお土産付き。
予約方法:電話予約のみ(0256-47-1075)予約期限は9月30日、定員に達し次第締切


16:00-16:30
利きチョコ体験
定員:8名
料金:500円
内容:普段当店で使用している、メーカー、カカオ豆の産地、カカオパーセンテージなど、異なるチョコレートを試食して頂き、その違いを体感してもらいます。焼菓子のお土産付き。
予約方法:電話予約のみ(0256-47-1075)予約期限は9月30日、定員に達し次第締切