Aspiring to Japan’s best rice ball
KAYAMORI FARMS

EST 1700. Kayamori Farms is a vegetable and Koshihikari rice farm that uses unique growing methods and organic bokashi fertilizer, which the farm makes by fermenting salmon from the Kamo River. In 2001 Kayamori gained widespread attention when they opened an onigiri shop and a restaurant in Tokyo that served their rice. Visitors come from abroad and throughout Japan to stay at the farm’s historic main house and enjoy first-hand farming experiences. House meals use produce harvested from the farm.

10/3

10/4

10/5

10/6


9:00-17:00


11:00-
15:00-
(1回あたり40分)
農園の餅つき
料金:大人600円 小学生まで400円
定員:20名
内容:みんなで交代しながら杵でお餅を搗く。
搗きたてのお餅をきな粉と雑煮で味わう。
1日2回
予約方法:電話 0256-52-6434


9:00-17:00
農園めぐり
畑を散策し、自宅古民家の茶の間で囲炉裏を囲みながらくつろぐ。
おむすびセット(おむすび2個.味噌汁.漬物)
コーヒー(ホット.アイス)/自家製甘酒
新米販売/野菜販売


9:00-17:00


11:00-
14:00-
(1回あたり40分)
農園の餅つき
料金:大人600円 小学生まで400円
定員:20名
内容:みんなで交代しながら杵でお餅を搗く。
搗きたてのお餅をきな粉と雑煮で味わう。
1日2回
予約方法:電話 0256-52-6434


9:00-17:00
農園めぐり
畑を散策し、自宅古民家の茶の間で囲炉裏を囲みながらくつろぐ。
おむすびセット(おむすび2個.味噌汁.漬物)
コーヒー(ホット.アイス)/自家製甘酒
新米販売/野菜販売